Ik ben Nathalie

Ik schrijf het onzichtbare zichtbaar

Schrijven doe ik voor bedrijven als content writer met extra liefde in ieder woord. Ook schrijf ik voor kinderen en mijn eerste verhaal gaat over Sam en dik zijn. Daarnaast maak ik nathaliesboekjes, dit is een verhaal appart. Hieronder vind je een voorproefje.

Wil je woorden geven aan iets voor nu nog onzichtbaars? Dan kan ik het zichtbaar voor je schrijven. Dit is voor mij als magie en de woorden zijn mijn toverformule. Daarom schrijf ik!

Op de zolder van mijn ziel boekje

Een zaklamp gebruik je om iets te zoeken. En soms wist je niet eens dat je het zocht. Maar dat wat jij zoekt, zoekt jou ook. Dus zal het er alles aan doen om gevonden te worden. Dat zijn nathaliesboekjes, schatkaarten naar een schat waarvan je niet eens wist dat deze schat van jou is. Al schrijvende zal je meer ontdekken, en dat maakt het zo leuk. Zie het als dat je op de zolder van je huis loopt waar geen licht is, alles staat door en op elkaar. Je loopt met je zaklamp op deze zolder. Je bent op zoek naar je schaatsen, je weet zeker dat ze hier ergens liggen. Je schijnt met de zaklamp in het rond. Plots schijnt je zaklamp op een doos. Je weet niet meer wat er in deze doos zit. Je opent de doos en je komt allerlei oude foto’s, kaarten en voorwerpen tegen van toen je heel klein was. Je vergeet dat je op zoek was naar schaatsen. Je neemt de doos mee naar beneden en laat je verrassen door alle herinneringen, souvenirs, die je raken. Dat is wat ik met nathaliesboekjes wil doen, je verrassen met je eigen kracht. Je eigen souvenirs, herinneringen, die je hebt opgeslagen in jouw ziel.