13 Heilige nachten

Waarom vragen?
Omdat alleen jij de antwoorden hebt!
Herken jij jezelf in onderstaande vragen, dan nodig ik je uit samen met jouw dromen op reis te gaan tijdens deze 13 heilige nachten.

Ben jij op zoek naar de betekenis van jouw dromen voor het jaar 2021?

Ben jij op zoek naar de magie van jouw dromen?


Wil jij de antwoorden op al jouw vragen?


Ben jij klaar om wonderen te ontvangen?

Wat is dat nou precies die 13 heilige nachten?

De 13 heilige nachten beginnen op 24 december en eindigen op 6 januari. Het is een periode in het jaar dat de natuur zich helemaal in zichzelf heeft teruggetrokken. Het is stil. Op 21 december is het de kortste dag en de langste nacht van het jaar. Drie dagen blijft de zon op dit laagste punt staan. Het is op 24 december dat de zon weer langer gaat schijnen. Op dit moment beginnen de 13 heilige nachten.

In deze periode is de afstand tussen de stoffelijke wereld en de onstoffelijke zielswereld het laagst. Alle elementen in deze periode werken mee om jou te verbinden met deze onzichtbare wereld. Zie het universum als een cadeauwinkel. In deze periode is de drempel om in deze winkel te stappen op zijn laagst. Het is de uitnodiging van deze periode om jouw unieke cadeaus op te komen halen uit deze unieke winkel speciaal voor en door jou. Want naar de traditie luidt, hebben de dromen die je in deze periode hebt een voorspellend karakter voor het jaar dat volgt.

Iedere dag en nacht hebben een eigen thema. Iedere nacht en ook dag brengen ons inzichten, cadeaus. De dromen, beelden en impressies die je hebt op die specifieke dag en tijdens de nacht hebben een voorspellend karakter over de maand in het jaar dat er op volgt. De eerste dag en nacht gaan over januari, de tweede over februari, enzovoort. De dertiende, en laatste, heilige nacht gaat over jouw jaarthema. Dit is de rode draad van het komende jaar. Jouw leerthema, jouw unieke bonus cadeau!

Het hoger doel

Alles is met elkaar verbonden en de tijd, zoals wij die kennen, bestaat hier niet. Alles leeft op hetzelfde moment. Ik geloof dat het ons doel is om op aarde te leren en onze ziel te verrijken met wat het universum ons te leren heeft. Iedereen heeft een prachtige ziel en wanneer jij je hier op afstemt vindt de magie plaats. Dan maak jij kennis met jouw eigen rijkdom.

Ik wil liefde die bergen kan verzetten.

Ik wil liefde die oceanen kan splijten.

Ik wil liefde die winden kan laten omslaan.

Ik wil liefde die kan donderen als bliksem.

Ik wil liefde die doden kan laten ontwaken.

Ik wil liefde die ons in extase kan brengen.

Ik wil liefde die de stilte van de eeuwigheid is.

Rumi

In die stilte, die tijdloosheid ligt onze schat. En dat kan je op ieder moment van de dag ervaren. Echter gedurende de 13 heilige nachten zul je merken dat alles om ons heen meewerkt om deze schat in onszelf te ontdekken.

Puzzelen

Het is net als puzzelen. Alle stukjes liggen er al. Het is aan jou om er een mooi geheel van te maken. Soms zie je in een keer alle verbanden en past alles. Soms wil je de puzzel het liefste door de ruimte gooien. Soms kan je net dat ontbrekende stukje niet vinden. Maar alle stukjes zijn er al. Op het moment dat je begint met dromen krijg je de doos met alle puzzelstukjes erin. Dit is het moment van geboren worden op aarde. Alleen alles, waaronder het seizoen, werkt mee om je gedurende deze periode bewuster te laten kijken naar wat jij in elkaar mag puzzelen dit jaar. Gedurende het jaar zal deze puzzel steeds meer zichtbaard worden met uiteindelijk in december een perfect in elkaar passend deel van jouw levenspuzzel.

Ervaringen van reisgenoten

“Ik wist niet dat mijn dromen zoveel betekenis hebben. Ik ben verrast door mijn eigen wijsheid. Ik vond het een hele bijzondere ervaring.”

“Het is echt een cadeau aan mezelf geven. Mijn collage hangt naast mijn bed en iedere dag herinnert het mij te geloven in mijn dromen.”

“Het geeft mij rust en vertrouwen. Een moment van gewoon zijn met wat er is.”

” Kippenvel van top tot een na het lezen van de teksten. Het sluit helemaal aan met waar ik mee bezig ben.”

Mijn persoonlijke verhaal

Ik ben een dromer. En de periode tussen kerst en driekoningen vond ik altijd een zware periode. Tot dat de 13 heilige nachten op mijn pad kwamen. Nu snap ik waarom ik voel wat ik voel en krijgt deze periode voor mij een heilige betekenis. Ik neem bewust de tijd om te luisteren naar wat mijn dromen me in deze periode willen vertellen. Ik luister in stilte. Ik ben echt ieder jaar weer geraakt door de boodschappen van mijn dromen.

Dit jaar droomde ik over thuis zijn en zag ik dat dit moest. Het thuis zijn werd me opgelegd, want ik zag de politie controleren. Ook zag ik veel wanhoop in de ziekenhuizen, meer dan normaal. Ik herkende deze situaties niet…helaas nu wel. Maar ook heeft thuis voor mij een hele bijzondere betekenis gekregen. Thuis is namelijk mijn basis, het is mijn fundament. Op mijn collage staan dit jaar veel vragen. Dit is de rode draad in dit jaar voor mij. Vrijheid om vragen te stellen en in je eigen tempo je antwoorden ontdekken. Mijn dromen inspireren mij hierin.

Wat zou liefde doen? Deze vraag zet mij weer even met beide benen op de grond als ik het even niet weet. Ook lees ik in mijn aantekeningen dat oude verhalen oplossen. Een oud verhaal van mij is dat ik geloofde in tekort. Maar nu voel ik; ik ben genoeg, ik heb genoeg en ik doe genoeg. Ik wens je toe dat jij jouw eigen antwoorden vindt in jouw dromen. Ik wens je de magie van de 13 heilige nachten toe!

Ga jij dit jaar met mij op reis?

Voor we samen op reis gaan met de 13 heilige nachten vraag ik je een punt te zetten. Een punt zetten in het jaar 2020 om vanaf daar je voor te bereiden op het jaar 2021.

Om dit jaar op reis te gaan heb ik een totaal reispakket geschreven. Dit pakket bestaat uit 3 e-books. Ze voelen als ingrediënten van een heerlijk gerecht waar jij je mee kunt voeden. Het eerste boek bevat alle informatie over de 13 heilige nachten met een magisch sausje vol van geheime ingrediënten. In het tweede boek vind je 13 rituelen die ik vorig jaar heb gedeeld, maar nu samen in een boek voor een special effect. Het derde boek is jouw heilig boek. Het is een boek waarin jij jouw 13 heilige nachten kunt schrijven. Samen vormen deze 3 e-books een basis waarmee jij uitgerust op reis kunt gaan dit jaar.

Naast deze 3 e-books zal ik tijdens de periode van 24 december 2020 tot en met 6 januari 2021 iedere dag in de ochtend een mail sturen. Deze mail is een uitnodiging voor de nacht die komt en in deze mail staat dit jaar de vraag van die nacht. Want dat is de uitnodiging. Durf jij het universum vragen te stellen? Kan jij jouw eigen unieke antwoorden ontvangen?

Om je ook in het jaar 2021 te voorzien van inspiratie tijdens je reis stuur ik je aan het einde van iedere maand een mail met daarin…..Inspiratie! Klik hier voor mijn laatste inspiratiemail.

En om deze reis magisch en samen te beginnen wil ik je graag een persoonlijke boodschap sturen die je met je mee kunt nemen tijdens deze reis.

Mijn wens voor jou is dat het je inspireert om je eigen waarheid te herinneren en leven.

Verwacht wonderen!

De prijs van dit aanbod is 39 euro

Je kunt je aanmelden
tot 20 december 2020 door een mail te sturen via deze link.

Of stuur een mail naar nathaliesboekjes@hotmail.com

Nog meer unieke cadeau’s voor jezelf!

De zweverigewinkel in Kaatsheuvel heeft nog meer cadeau’s om deze periode extra bijzonder te maken. Je vindt hier namelijk van alles om jouw reis met de 13 heilige nachten en rituelen te verrijken. In deze prachtige winkel vind je de edelstenen die bij iedere maand horen. Ook kun je hier palo santo, agua di florida en salie kopen om jezelf en de plek waar je gaat dromen te reinigen. De essentiële oliën per maand van Doterra kun je hier komen ruiken en bestellen. Daarnaast maakt Maeryêla unieke handgemaakte sieraden. Oftewel een cadeautje aan jezelf om hier even rond te kijken op zowel haar site als in haar winkel. Wanneer je aangeeft dat je meedoet met de 13 heilige nachten ontvang je van de zweverige winkel een speciaal cadeautje bij je bestelling! Kijk op www.dezweverigewinkel.nl voor meer inspiratie.